Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

GRADUS AD PUBLICUM


Marczibányi Téri Művelődési Központ

2018. április 22. 19:00

Fiatal tehetségeket bemutató komolyzenei sorozat. Az est házigazdája és egyben a sorozat szerkesztője, Eckhardt Gábor a maga könnyed, humoros stílusában képekkel, szavakkal járul hozzá az est csillogásához.

JANUÁR 28. VASÁRNAP 19.00
GRADUS AD PUBLICUM III  -  SOK HÚRON PENDÜLÜNK

Válogatás a hegedűirodalom darabjaiból
Ácsné Szily Éva és tanítványai gála-hangversenye
Közreműködnek jelenlegi és volt tanítványai:  Bácsy -Swartz Zoltán, Bangó Adrienn, Berkes Amanda, Dósa Csenge, Gaál Eszter, Gaál Julianna, Gertler Teo, Váradi Gyula, Kállai Ernő, Kelemen Gáspár, Korossy-Khayll Csongor, Kovács Sára, Nagy Flóra, Sándor Zoltán, Stark János, Verriez Lilla, Wijnanads Emma, a belőlük alakult kamarazenekar valamint Arató Ágnes (zongora) Műsoron a nagy barokk mesterek egy-, két-, illetve négy hegedűre írott szóló- és versenyművei.
A kivételes pedagógus egyéniségének tisztelete foglalja egységbe a hangverseny ünnepi hangulatát. Egy igazi Mester portréja rajzolódik ki a már pályán lévő vagy éppen tanulmányaikat a Zeneakadémián, a Kivételes Tehetségek Képzőjében vagy a szeretett Tóth Aladár Zeneiskolában folytató hegedűs növendékei parádés fellépéseinek során.

FEBRUÁR 25. VASÁRNAP 19.00
GRADUS AD PUBLICUM  -  KÉTVÉRŰEK

Daniel (zongora) és Gari (klarinét) Cayuelas-Krasznai hangversenye

Műsor:
Liszt Ferenc: h-moll szonáta
Weiner Leó: Peregi verbunk
Claude Debussy: Premiére rhapsodie
Kovács Béla: Hommage a Richard Strauss és Hommage a Manuel de Falla
Isaac Albéniz: Triana
Leonard Bernstein: Maria - a West Side Story c. musicalből

Kik az est szólistái? Egy nagyszerű tehetségű testvérpár, akiknek gyökerei spanyol és magyar földben erednek. Madridban cseperedtek fel és a budapesti Zeneakadémián váltak érett művészekké. Fellépésük különleges élménnyel kecsegtet, hiszen mindkét nép zenei tradícióját anyanyelvi szinten birtokolják. A ma esti hangverseny úgy a zongora, mint a klarinét rajongóinak, úgy a szóló-, mint a kamarazene-irodalom és úgy a spanyol, mint a magyar kultúra kedvelőinek kínál fel kivételes csemegéket.